Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Familia (im)possible

Theater

  • Familia (im)possible
  • Familia (im)possible
  • Familia (im)possible

City: Sant Boi de Llobregat

Place: Can Massallera

Start: Sunday 12 February 2023, 19:00 h

See description of the event
Sun 12 Feb
19:00 h
Finished
Familia (im)possible (Sala Flyhard).AUTORIA i DIRECCIÓ: Carol LópezREPARTIMENT: Jordi Andújar, Dolo Beltrán, Ian Bermúdez i Ariadna... Read more

Familia (im)possible (Sala Flyhard).


AUTORIA i DIRECCIÓ: Carol López

REPARTIMENT: Jordi Andújar, Dolo Beltrán, Ian Bermúdez i Ariadna Llobet


La Sara i L’Albert són uns pares joves, de ideologia progresista, i oberts a dialogar sobre qualsevol tema. Però quan la Clàudia, la seva única filla, els presenta l’Eric, la seva nova parella, un noi trans amb qui vol formar una família, tots els prejudicis, els dubtes i la ignorància surten a la llum. Perquè no importa el que defensem en públic, tot esdevé diferent quan passa a casa teva.

FAMÍLIA (IM)POSSIBLE és una comèdia que parla dels prejudicis que tenim sobre la diversitat de gènere. I alhora tracta de visibilitzar nous models de família.

Durada: 60 minuts / Edat recomanada: + 12 anys


Descarrega el programa de la temporada: LINK DE DESCÀRREGA

Preus


L’entrada reduïda s’haurà d’acreditar amb el carnet corresponent: estudiant, més gran de 65 anys, xarxa de biblioteques, carnet SB Jove i carnet de la gent gran de Sant Boi.