Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

FEELING GOOD SWING TRIO - Joan Vázquez - Programació coordinada XTAC

Music

  • FEELING GOOD SWING TRIO - Joan Vázquez - Programació coordinada XTAC

City: Barcelona

Place: Centre Moral de Gràcia

From Saturday 15 October 2022, 20:00 h to 21:30 h

See description of the event
Sat 15 Oct
20:00 h
Finished
Joan Vázquez és un crooner sensual, juganer i provocador que contagia de bones vibracions als espectadors i els sedueix amb la seva... Read more

Joan Vázquez és un crooner sensual, juganer i provocador que contagia de bones vibracions als espectadors i els sedueix amb la seva música i el seu bon humor.

A FEELING GOOD, el camaleònic artista interpreta amb molt de swing les seves particulars versions d’estàndards de jazz, recuperant la sonoritat del jazz més vintage i incorporant-li, alhora, un toc contemporani per afinar el maridatge amb el públic actual.

La majoria del repertori són temes clàssics que en el seu moment van popularitzar artistes com Frank Sinatra, Dean Martin o Bing Crosby, però el concert també inclou la reinterpretació de peces més modernes amanides amb essència de jazz, com Don’t stop the music de Rihanna, The Blower's Daughter de Damien Rice o el Creep de Radiohead.

Intèrprets

• Veu: Joan Vázquez

• Piano: Dani Campos

• Contrabaix: Oriol Roca

• Bateria: Sergi Torrents