Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Feísima enfermedad y muy triste muerte de la reina Isabel I

Cultural, Theater

  • Feísima enfermedad y muy triste muerte de la reina Isabel I
  • Feísima enfermedad y muy triste muerte de la reina Isabel I
  • Feísima enfermedad y muy triste muerte de la reina Isabel I

City: Castelldefels

Place: Teatre Plaza

Start: Saturday 28 May 2022, 20:00 h

See description of the event
Sat 28 May
20:00 h
Finished
Preu: 17,30 €Lloc: Teatre Plaza Durada espectacle: 75 minuts Dramatúrgia: Joan Yago Direcció: Israel Solà Interpretació: Cristina... Read more

Preu: 17,30 €

Lloc: Teatre Plaza

Durada espectacle: 75 minuts

Dramatúrgia: Joan Yago

Direcció: Israel Solà

Interpretació: Cristina Arena, Xavi Francés, Aitor Galisteo-Rocher, Esther López, Marc Rius i Carla Rovira Pitarch

Companyia: La Calòrica

Coproducció: La Calòrica i Teatre Lliure

La Calòrica fa 10 anys. Per celebrar-ho, es remunta al seu primer espectacle: Feísima enfermedad y muy triste muerte de la reina Isabel I. Un èxit del passat amb el saber escènic d’avui. Una tragicomèdia grotesca sobre la fam de poder i la ridícula brevetat de la vida centrada en la deformada figura d’Isabel la Catòlica.

Descripció: Després d’una vida de triomfs que l’han portat a convertir-se en la sobirana més temuda i poderosa de la cristiandat, la reina Isabel I viu els seus últims dies sense saber qui la succeirà al tron i donarà continuïtat al seu gran projecte. Molts dels seus fills han mort i d’altres pateixen el tracte injuriós dels seus marits. Tan sols queda un cap a la Terra on es pugui cenyir la corona de Castella: el cap pertorbat de la princesa Joana. Una sàtira grotesca sobre la successió d’una reina, l’afany de poder i la mísera corrupció humana.