Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

FERRAN ALBRICH I MARC SERRA/ LÍRICA

Concerts, Music

  • FERRAN ALBRICH I MARC SERRA/ LÍRICA

City: Calella

Place: Far de Calella

From Saturday 17 July 2021, 21:30 h to 22:50 h

See description of the event
Sat 17 Jul
21:30 h
Finished
FERRAN ALBRICH I MARC SERRA/ LÍRICA DISSABTE 17/07 21:30 h / Far de Calella / 10 € 10a Temporada Lírica Ciutat de Calella El baríton... Read more

FERRAN ALBRICH I MARC SERRA/ LÍRICA

DISSABTE 17/07

21:30 h / Far de Calella / 10 €

10a Temporada Lírica Ciutat de Calella

El baríton Ferran Albrich acompanyat del pianista Marc Serra, ens presenta un recital que proposa un viatge musical a través de la història de la música i que té forma d’homenatge. El recital, dividit en dues parts, comença amb un clar homenatge a la figura de Beethoven, traçant una línia entre els primers lieder de què es té constància fins a arribar als Lieder més romàntics de Strauss. La segona part, per contrast, dibuixa l’estreta relació entre els autors catalans de principis del s. XX amb els seus contemporanis francesos. Dos clars exemples en són Toldrà o Gerhard, del qual enguany en celebrem el cinquantè aniversari de la seva mort, amb relació a Debussy o Ravel.