Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Ferran Palau + Cinema "Little Miss Sunshine"

Concerts

  • Ferran Palau + Cinema "Little Miss Sunshine"
  • Ferran Palau + Cinema "Little Miss Sunshine"

City: Tarragona

Place: Parc Saavedra

From Monday 20 September 2021, 18:30 h to Tuesday 21 September 2021, 0:30 h

See description of the event
Mon 20 Sep
18:30 h
Finished
19.30h Concert Ferran Palau (Pop/Collbató)Ferran Palau  escriu i descriu la seva història com un paisatge que gira a ritme tranquil,... Read more
19.30h Concert Ferran Palau (Pop/Collbató)

Ferran Palau  escriu i descriu la seva història com un paisatge que gira a ritme tranquil, assossegat, però implacable. Implacable i imparable sembla la seva carrera en solitari on des del 2012  apila premis i cançons que ja són banda sonora d’una generació i uns temps on música com la seva, ens salva.
Presenta a Tarragona el seu cinquè disc “Parc” Un imaginari que rendeix homenatge al cinema slasher dels 80 cançons sinceres on hi trobarem un amic que dol una mica acompanyats de sintetitzadors i el seu característic minimalisme.

Ferran Palau avança amb inèrcia i així ho explica en una de les cançons que conformen Parc: encara puc anar més lluny, però vull que m’ho demanis tu. Sens dubte, li ho
demanarem.
Gestió entrada 2euros  a la web www.laterrasseta.com

21h Dj i sopars a la fresca amb Food Trucks

22.30h Cinema a la fresca - Little MissSunshine (Valerie Faris, Jonathan Dayton, 2006)