Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

FESTA DE LA PAU

Familiar

  • FESTA DE LA PAU

City: Sant Just Desvern

Place: Plaça de la Pau

From Saturday 15 May 2021, 17:30 h to 20:00 h

See description of the event
(Es prega que les persones que reservin entrades es quedin des de l'inici i fins el final de l'esdeveniment)17:30h Actuació de Pallassos... Read more

(Es prega que les persones que reservin entrades es quedin des de l'inici i fins el final de l'esdeveniment)

17:30h Actuació de Pallassos Sense Fronteres amb l’espectacle Marremangu.

El pallasso Pep Callau i el grup musical Pepsicolen ofereixen una barreja explosiva d’animació musical i d’actuació clownesca que encomana el riure i l’alegria a tots els seus espectadors.

18:40h Manifest Agrupament Escolta Martin Luther King

18:50h Actuació de Bandandarà

19:15h Actuació del Drac de Sant Just

19:45h Tancament final amb un gran somriure per part de tots els assistents. Fotografia aèria. 

20:00h Finalització de l’acte.

Les entitats col·laboradores són l’Agrupament Escolta Martin Luther King, l’Associació de Gent Gran de Sant Just Desvern, Bandandarà, el Club d'Esplai Ara Mateix, el Col·lectiu Plaça de la Pau, la Comissió Festes Barri Nord, el Drac de Sant Just, Justícia i Pau i Sant Just Solidari.

 Abans de reservar la vostra entrada, heu de tenir en compte que:

- Es prendrà la temperatura a totes les persones assistents que hauran de portar mascareta. En cas que superin la temperatura que marca la normativa, no podran accedir al recinte. També es proporcionarà gel hidroalcohòlic per desinfectar les mans.

- Es recolliran les dades de les persones assistents per tal de poder portar a terme la traçabilitat es cas que es detecti un positiu per Covid-19 en els 15 dies posteriors. Es demanarà a les persones assistents que indiquin el seu nom i cognoms, DNI o NIE, adreça, telèfon i correu electrònic de contacte. Passat el període perceptiu, es procedirà a la destrucció del registre, seguint el que estableix la normativa en matèria de protecció de Dades Personals.

- Podeu reservar per un màxim 3 persones.

- NO cal que porteu impresa cap entrada.

- Es vetllarà per la distància de seguretat en les cues i l’organització donarà instruccions en tot moment per evitar aglomeracions.

- Es seguirà qualsevol altre protocol de seguretat que aprovi el Pla Territorial de Protecció Civil de Catalunya. Per tant, la celebració definitiva de les activitats vindrà condicionada per l’evolució de la situació sanitària. 

- Es recomana arribar a l'acte amb una antelació mínima de 20 minuts.