Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

FESTiBALMES (2a edició) Festival del músiques del món

Music

  • FESTiBALMES (2a edició) Festival del músiques del món
  • FESTiBALMES (2a edició) Festival del músiques del món
  • FESTiBALMES (2a edició) Festival del músiques del món

City: Santa Maria de Palautordera

Place: Centre cultural Can Balmes

From Saturday 10 September 2022, 20:00 h to Sunday 11 September 2022, 3:00 h

See description of the event
Sat 10 Sep
20:00 h
Finished
FESTiBALMES, petit gran festival de músiques del món en el preciós entorn del Baix Montseny a la masia de Can Balmes, a Santa Maria... Read more

FESTiBALMES, petit gran festival de músiques del món en el preciós entorn del Baix Montseny a la masia de Can Balmes, a Santa Maria de Palautordera: 

Divendres 9 de setembre a les 21:00 h a Can Balmes (exterior, obertura portes a les 20:00 h):

PIPO ROMERO presenta “Ikigai” (Cadis, folk/flamenc/clàssica): enguany escalfem motors el dia previ al gruix de FESTiBALMES amb un concert d’un músic excepcional, Pipo Romero. Segons els entesos, un dels millors guitarristes del planeta amb l'acústica entre les mans; bregat com a músic de sessió i en gires mundials amb bandes com El Canto del Loco o El Sueño de Morfeo, ho va deixar tot per dedicar-se a la creació donant vida a un estil únic on les traces flamenques hi són presents en composicions a mig camí entre el folklore i la guitarra acústica clàssica, com comprovarem amb el concert de presentació de “Ikigai”, el seu tercer àlbum.

Dissabte 10 de setembre a les 20:00 h a Can Balmes (exterior, obertura portes a les 19:00 h):

SLÁINTE (Catalunya, celta tradicional): Slàinte, fundada l’any 1993, és una de les bandes de música celta acústica més veteranes del panorama català, bregada en multitud de festivals de diversos països europeus; obriran la jornada amb danses i cançons irlandeses, bretones i d'altres territoris cèltics mostrant una puresa sonora avui en dia difícil de trobar.

EISHAN ENSEMBLE (Austràlia/Iran, etnojazz persa): Eishan Ensemble venen de gira per Europa des de les antípodes per primera vegada. El virtuós del llaüt àrab d'origen iranià Hamed Sadeghi i la seva virtuosa banda amb seu a Sidney ens condueixen a través d’un univers musical hipnòtic on el jazz i les músiques atàviques del Pròxim Orient van agafades de la mà.

BALKUMBIA (Catalunya/Cosmopolita, música balcànica i llatina): Balkumbia, formació cosmopolita amb seu a Barcelona, són en les nostres contrades els màxims exponents en la fusió de les músiques balcàniques i dels sons llatins; liderada per la carismàtica artista lituana Ugné Danielé, és una banda ideal per culminar els concerts de FESTiBALMES tot movent la carcanada desenfrenadament.

Dj MR. ALEKRISNA (Huelva, down tempo): Mr. Alekrisna proposa un viatge sonor als confins del ritme barrejant tradició i modernitat, el clàssic i la transgressió. Sessions basades en ritmes ètnics i músiques del món amanides amb electrònica i destinades a les pistes de ball: cúmbia, tropical, afrobeat, flamenc, reggae, latin vibes, balkan, indian grooves, african, nufunk, arab… Global beats i tots els estils possibles tenen cabuda als seus eclèctics sets.