Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Festival Barcelona Poesia 2021 - KAE TEMPEST. "TELLING POEMS"

Cultural

  • Festival Barcelona Poesia 2021 - KAE TEMPEST. "TELLING POEMS"

City: Barcelona

Place: Casino l'Aliança Poblenou

From Friday 7 May 2021, 20:30 h to 21:30 h

See description of the event
Fri 7 May
20:30 h
Finished
KAE TEMPEST. “TELLING POEMS” Poesia, literatura, música i molts reconeixements: tot això és Kae Tempest. L’any 2013 va guanyar el... Read more

KAE TEMPEST. “TELLING POEMS”


Poesia, literatura, música i molts reconeixements: tot això és Kae Tempest. L’any 2013 va guanyar el prestigiós premi de poesia Ted Hughes amb Brand New Ancients per la seva innovació en el gènere. La Poetry Book Society va concedir-li el premi a millor poeta de la pròxima generació (un reconeixement que es dona cada deu anys!). La seva novel·la The Brick That Built The Houses fou un best seller del Sunday Times. En el camp de la música, ha rebut nominacions a premis de prestigi com ara els Costa Book Awards i als BRIT Awards, entre d’altres. Certament, tot el que fa, ho fa molt bé. 

Enguany arriba a Barcelona Poesia per presentar un recital pur, en solitari i sense música. A l’escenari, només la paraula de Kae i la seva manera de dir, tan bèstia, tan necessària. Sense cap mena de dubte: “Telling Poems” és un imprescindible de l’edició d’enguany. 


Amb Kae Tempest 

Recital en anglès sense subtítols

Les persones amb mobilitat reduïda tenen reservat un espai a la part posterior del teatre (fora de l'aforament habitual). La reserva d'aquestes entrades s'ha de fer a través de: [email protected]