Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Festival de música FemPop

Music

  • Festival de música FemPop
  • Festival de música FemPop
  • Festival de música FemPop

City: Sant Quirze del Vallès

Place: CANVI! Sala Josep Brossa de la Patronal

From Saturday 6 March 2021, 12:00 h to 14:00 h

See description of the event
Sat 6 Mar
12:00 h
Finished
Torna FemPop (El Festival Que No Vol Existir) a Sant Quirze del Vallès per a una segona edició! Aquest festival s´enmarca dins del... Read more

Torna FemPop (El Festival Que No Vol Existir) a Sant Quirze del Vallès per a una segona edició! Aquest festival s´enmarca dins del Mes de les Dones de SQV i pretén alçar el puny contra la desigualtat de gènere en la indústria musical amb un festival que dóna tot el protagonisme a les dones, amb concerts de les fabuloses Tronco, Augusta i Grauwi + Marta Cascales.

ATENCIÓ: A causa de l'alt risc de pluja previst per dissabte 6 de març, el FemPop es trasllada a la Sala Josep Brossa de la Patronal a la mateixa hora, a les 12 h. Disculpeu les molèsties.

Programa:

Augusta:

https://youtu.be/EzPY_Ne0erw

Cada cançó d'aquesta jove cantant de Toulouse (França) demostra que els xiuxiuejos arriben molt més lluny que els crits. Les seves petites joies de indie-folk vénen xopades de saviesa i talent.

Grauwi + Marta Cascales:

https://youtu.be/tsn2Mk2Bwi0

Porten una proposta intimista i poètica amb cançons com a flocs de neu que cauen a càmera lenta. Serà un concert que demostrarà que la unió fa la força. I que quan soni la música, és millor quedar-se en silenci.

Tronco:

https://www.youtube.com/watch?v=KTOqRzItj7k

Tronco han arribat per a demostrar-nos que la vida pot ser meravellosa si la mantenim senzilla. El seu primer disc, editat per Elefant Records, és un deliciós homenatge a la joventut i la ingenuïtat. Prepara't per a un concert senzillament fabulós.

Preu de l´entrada: 2 €

L'import de les entrades es destinarà a l'Associació SEDOAC que lluita per la plena igualtat dels drets laborals, socials i civils de les treballadores de la llar

Es podran reservar un màxim de 4 entrades a la vegada.

Organitzador: Servei de Cultura. Ajuntament de Sant Quirze del Vallès

Espai: Sala Josep Brossa de la Patronal

Aforament limitat. Obrirem portes a les 11:40h.


Un Festival compromès

Les entrades per assistir-hi tenen un preu de 2€, import que l’Ajuntament, per acord de la Mesa de Cultura, destinarà a l'Associació SEDOAC que lluita per la plena igualtat dels drets laborals, socials i civils de les treballadores de la llar, per dignificar el sector i millorar les seves condicions laborals. Les dones del servei domèstic, moltes d’elles companyes migrants, han estat un dels col•lectius que més s’ha exposat durant la pandèmia i que ha tingut menys reconeixement. Aquest col•lectiu fins i tot han patit unes dades d’exposició al virus de la Covid-19 similars a les que havien tingut les persones sanitàries. A més a més, moltes d'elles han perdut la feina i no tenen cap ingrés.  


Prevenció de la Covid-19:

- Es complirà en tot moment amb la normativa prevista i les directrius de les autoritats per tal de garantir la seguretat del públic i la distància de seguretat.

- L'ús de la mascareta serà obligatori.

- Hi haurà gel hidroalcohòlic a l'entrada del recinte.

- Es recomana portar l'entrada al mòbil.