Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Festival Paupaterres Tàrrega

Concerts

  • Festival Paupaterres Tàrrega
  • Festival Paupaterres Tàrrega
  • Festival Paupaterres Tàrrega

City: Tàrrega

Place: Càmping municipal

From Thursday 8 July 2021, 21:00 h to Sunday 11 July 2021, 1:00 h Multiple sessions

See description of the event
Thu 8 Jul
20:00 h
Finished
Fri 9 Jul
20:00 h
Finished
Sat 10 Jul
21:00 h
Finished
El Paupaterres de Tàrrega, el festival musical d'estiu de referència de les terres de ponent arriba a la seva 23a i última edició.... Read more

El Paupaterres de Tàrrega, el festival musical d'estiu de referència de les terres de ponent arriba a la seva 23a i última edició. Les limitacions d’aforament i la situació i implicació actuals dificulten poder millorar i fer el festival professional, de gran format, gratuït i accessible. Això fa reformular el Paupaterres a un altre tipus d'esdeveniment.

En aquesta darrera edició, l’entrada serà de pagament per a tothom, si bé amb preu assequible, mantenint els valors fonamentals del festival: una cultura musical sense barreres i a l'abast de totes i tots.

Vine a gaudir el darrer Paupaterres tal i com l'has conegut els dies 8, 9 i 10 de juliol de 2021 amb una edició adaptada a la COVID-19 (aforament limitat, reserva prèvia i mesures de protecció individual i col·lectiva).

Serà els dies 8, 9 i 10 de juliol al Càmping Municipal de Tàrrega.

Els nens i nenes a partir de 3 anys ocupen seient i paguen entrada.

Per tal d'evitar aglomeracions, es comunicarà l'hora d'entrada al recinte via correu electrònic depenent el número d'entrada que se li hagi assignat.

Més informació sobre els tipus d'entrades i zones: LES CADIRES NO ES POUEN MOURE DE ZONA

Plànol de la divisió d'espais

Condicions


-

www.paupaterres.cat