Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Festival STAGNUM: Andanzas

Music

  • Festival STAGNUM: Andanzas
  • Festival STAGNUM: Andanzas

City: Estany, L'

Place: Monestir de Santa Maria de l'Estany

From Friday 26 August 2022, 22:00 h to 23:59 h

See description of the event
Fri 26 Aug
22:00 h
Finished
Andanzas és un espectacle que neix de la urgència de la paraula poètica i la improvisació sonora com a rostres errants en una realitat... Read more

Andanzas és un espectacle que neix de la urgència de la paraula poètica i la improvisació sonora com a rostres errants en una realitat utòpica. La poeta Carine Valette i el violinista Pavel Amilcar creen nínxols performatius sobre els escenaris des de fa deu anys.


Amb Andanzas, celebren la seva trobada artística, convocant i afectant les emocions que sorgeixen en el moment, decidint i solcant a l'acte les improvisacions musicals i el vaivé poètic de l'espectacle.


En ocasions especials, com a STAGNUM, conviden a Antonio Mazzei a compartir aquest viatge que pren les seves arrels a l'escolta, la confiança i el joc. Andanzas és un diàleg entre la respiració dels instruments i la d'una veu, entre les exhalacions del trio i les del públic.


http://stagnumestany.blogspot.com/

www.estany.cat

www.viulestany.cat