Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Filar

Familiar

  • Filar
  • Filar
  • Filar

City: Terrassa

Place: Teatre Alegría - Carrer de Gaudí, 15

From Sunday 27 March 2022, 17:00 h to 17:45 h

See description of the event
Sun 27 Mar
17:00 h
Finished
Filar és una peça de dansa contemporània i poesia visual que parla sobre el poder de la relació entre cossos i objectes, una relació... Read more

Filar és una peça de dansa contemporània i poesia visual que parla sobre el poder de la relació entre cossos i objectes, una relació que es desenvolupa des de la distància dels fils. Com sentir l'altre cos en aquesta distància? Com percebre el món que es desplega al lluny i que no es pot tocar?

Amb els fils com a metàfora de moviment, creació i connexió, Filar explora la idea de la relació entre el concepte de la distància i la metàfora, real i simbòlica, dels fils. La peça filarà relacions entre el cos i la seva percepció de l'espai, entre els cossos que comuniquen per mitjà dels fils sense mai tocar-se, entre el cos i els objectes que creuran nous dispositius escènics capaços de relatar, des d'un altre lloc, la relació a través d’un duo de dansa contemporània original entre l’artista i una marioneta, utilitzant tècniques de dansa de contacte i improvisació.

Filar ha comptat amb el suport de la beca #SOSCultura de la Fundació Carulla, la Beca Agita de l'Ajuntament de Figueres i la Beca de Recerca i Innovació de l’OSIC de la Generalitat de Catalunya.