Finished Event

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Final de Gira De cara a la pared

Concerts, Music

  • Final de Gira De cara a la pared
  • Final de Gira De cara a la pared
Out of stock

Finished Event

City: Ametlla del Vallès, L'

Place: Sala teatre de l' Ametlla del Vallès

From Saturday 15 December 2018, 21:45 h to 22:45 h

See description of the event
Sat 15 Dec
21:45 h
Finished Event
De Cara a la Pared tanca amb aquest concert la gira de presentació del seu darrer disc “Vida y Milagros de Daniel Sanz”, amb el qual... Read more

De Cara a la Pared tanca amb aquest concert la gira de presentació del seu darrer disc “Vida y Milagros de Daniel Sanz”, amb el qual el grup ha estat recorrent escenaris durant 2017 i 2018.

Serà un concert especial en un format diferent a l’habitual, en un teatre, amb moltíssimes sorpreses, la interpretació íntegre d’aquest darrer disc i la millor selecció del seu repertori de discos anteriors amb l’energia habitual i les clàssiques pinzellades de teatre i humor.

 

El concert serà a més a més, un homenatge pòstum a en Daniel Sanz Morales, mític taekwondista,  líder ecologista i agitador social del Vallès Oriental durant els anys 80 i 90, i l’autèntica figura inspiradora del d’aquest treball discogràfic i literari dels De Cara a la Pared.