Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

FIRA D'ESPECTACLES I ACTIVITATS

Familiar

  • FIRA D'ESPECTACLES I ACTIVITATS
  • FIRA D'ESPECTACLES I ACTIVITATS
  • FIRA D'ESPECTACLES I ACTIVITATS

City: Sant Esteve de Palautordera

Place: Circ Cric - Camí de la Serra De Can Vilatort, 10

From Sunday 7 May 2023, 11:00 h to 19:00 h

See description of the event
FIRA D’ESPECTACLES I ACTIVITATSTot un dia ple d'espectacles de circ, tallers, jocs, música... de sorpresa en sorpresa,Tot un festival... Read more

FIRA D’ESPECTACLES I ACTIVITATS
Tot un dia ple d'espectacles de circ, tallers, jocs, música... de sorpresa en sorpresa,
Tot un festival dins el festival!

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE NAS DE PALLASSO de l’Editorial Kalandraka

A càrrec de Miquel Desclot i Anna Font, autor i il·lustradora.
Aquest poemari és un homenatge a l’univers circense en una obra plena de referències artístiques

TALLER DE CIRC A CÀRREC DE L'ESCOLA DE CIRC QUINA GRÀCIA
Vine a fer un tastet de les diferents disciplines de circ, malabars, trapezi, acrobàcia... L'escola de circ Quina Gràcia es crea l'any 2002 a partir de la necessitat de crear un lloc on els nens i nenes puguin conèixer el món del circ i les seves tècniques.

EL PÁJARO JOCS 
Instal·lacions de jocs infantils i familiars.
“Jugar sense competir, basant-nos en la pròpia interpretació ens guia cap a la pròpia exploració i, així, a una millor entesa de la nostra personalitat ”

TALLER DE MAQUILLATGE 
Expressa el teu animal interior amb la Laia, la Iris i la Vicky, ja siguis un tigre, una fada o un drac, aquí trobaràs el teu lloc. 

SLACKLINE a càrrec de l’Associació Cultural de Slackline i Malabars de Girona.
Demostració i exhibició d’aquesta tècnica acrobàtica a l’aire lliure. Salts, equilibri i evolucions diverses.

PHILLIPPE CRACONI
L’honorable i ancestral senyor Phillippe Craconi, de la conegudíssima saga cirquera coetània del mateix Philip Astley del 1814, pare del circ modern, amb la seva saviesa aclaparadora i la seva bonhomia ens acompanyarà durant tota la jornada. Ell és Claret Clown.

CIA TRAÜT 
presenta The McKENSY'S Clan Band


Un grup d’escocesos excèntrics esvaloten el carrer amb gaites i timbals. Potser s’han perdut? No, senzillament volen passar-s’ho bé a les nostres festes amb la seva marxeta i el seu pas decidit. 

CESC SERRAT, Rondallaire presenta
 CONTES, CANÇONETES I MUSIQUETES 
Premi Zirkòlika 2022 a la Trajectòria.
És un espectacle-audició format per un conjunt de petits contes i cançons explicades i cantades per un narrador-rondallaire, amb l’acompanyament musical i instrumental d’ un music, cantant.

LA BLEDA presenta LES VACANCES DE MADAME ROULOTTE
Comencen les vacances. Arriba al lloc on creu que serà perfecte per passar el seus dies de relax. Allà té una gran sorpresa: hi ha un munt de gent que l’espera i vol passar amb ella aquesta estona. 

JACK HULON (França) presenta LA LOTERIA D’HISTÒRIES
Ens presenta, una atracció de fira, una ruleta que decidirà a l’atzar, amb l’ajuda del públic, la selecció d’històries, acudits, música... És la roda d'aquesta bonica loteria que impulsa l'espectacle de Jack Hulon a la tria d’històries sorprenents i commovedores de tota una vida de circ.
“ ... el 4 !! Senyora heu guanyat la història dels ossos blancs del Circ de Moscú!!!

JOSÉ LUIS REDONDO presenta ARRIBA!!!!

Un espectacle de circ amb text i sense música en directe... humor, equilibris i desequilibris sobre ampolles de vidre, manipulació d'objectes, habilitats i poca traça per a tots els públics.

CIA SIFÓ presenta SABATES VERMELLES

Una escala, unes sabates vermelles, un acordió i dues dones. "Sabates Vermelles" és un espectacle de teatre, dansa i circ amb música en directe que juga a crear universos entre la poesia i l'humor.

COMPANYIA DE CIRC EIA presenta ESPERA
Premi de la Crítica 2017 al Millor espectacle de carrer
Premi al millor espectacle al Festival TAC de Valladolid 2021
Espera és un espectacle de circ participatiu on el públic està convidat, de manera sensible i molt subtil, a viure de prop de les acrobàcies que succeeixen en escena. Quan el límit entre l’escenari i el públic desapareix, l’espectacle es converteix en una ocasió per compartir una experiència col·lectiva, on ens mirem a la cara amb desconeguts i ens escoltem amb els cossos.

TORTELL POLTRONA 
presenta 
POST CLÀSSIC 

Un  recull dels millors números del repertori de Tortell Poltrona,
emmarcats en un espectacle que conté l'essència del pallasso de sempre
i el repte d'alternatives innovadores. 

XESCO QUADRAS presenta TEATRETS MECÀNICS

Les màquines de bar han sortit al carrer i s’han trobat amb els titelles! Teatrets Mecànics us ofereix l’oportunitat de manipular titelles tot intentant guanyar la partida al vostre contrincant. Diferents rutines posaran a prova les vostres habilitats. 


(Des de l'organització del Festival ens reservem el dret a canvis en el programa si les circumstàncies així ho requereixen)