Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Fira Europea del Formatge - Ripoll

Others

  • Fira  Europea del Formatge - Ripoll

City: Ripoll

Place: Església de Sant Pere

From Saturday 25 September 2021, 11:00 h to Sunday 26 September 2021, 17:30 h Multiple sessions

See description of the event
Sat 25 Sep
11:00 h
Finished
12:30 h
Finished
17:30 h
Finished
19:30 h
Finished
Sun 26 Sep
11:00 h
Finished
12:30 h
Finished
17:30 h
Finished
Un espai per comprar i degustar formatges de reconegut prestigi mundial. Comptarem amb set sessions de degustacions amb diferents combinacions... Read more

Un espai per comprar i degustar formatges de reconegut prestigi mundial.

Comptarem amb set sessions de degustacions amb diferents combinacions de formatges .

TAST DE FORMATGES - 

Ds.25 set.- 11 h. RUTA 1

Ds.25 set. - 17:30 h. RUTA 2

Ds.25 set. - 19:30 h. RUTA 1

________________________

Du.26 set. - 11 h. RUTA 2

Du.26 set. - 17:30 RUTA 1 o 2 

Què inclou? * Sis tastets de formatges de la ruta 1 o 2, una beguda (aigua de Ribes o una copa de vi DO Empordà o cervesa Minera), 10% de descompte sobre els menús o plats especials als establiments adherits durant el cap de setmana de la Fira, 50% de descompte en l'entrada al Museu Etnogràfic (vàlid fins a final d’any) 15% de descompte en l' entrada al Conjunt Monàstic (vàlid fins a final d’any)

Temps estimat: 40 minuts

Preu: 10 €


VERMUT FORMATGER - 

Ds 25 set. - 12:30 h. RUTA 1

________________________

Du.26 set.- 12:30 h. RUTA 2

Què inclou? * Sis tastets de formatges de la ruta 1 o 2, una beguda (aigua de Ribes o una copa de vi DO Empordà o cervesa Minera),  un vermut Murcarols, una paperina de patates artesanes, 10% de descompte sobre els menús o plats especials als establiments adherits durant el cap de setmana de la Fira, 50% de descompte en l'entrada al Museu Etnogràfic (vàlid fins a final d’any) 15% de descompte en l' entrada al Conjunt Monàstic (vàlid fins a final d’any)

Temps estimat: 40 minuts

Preu: 12 €


RUTA 1 -

Formatgeria Palou - Pelut (formatge de cabra pasteuritzat) - Muuu beee - El Pilós (Formatge de llarga maduració elaborat amb llet crua de vaca) - Mas el Lladré - Coll Senyorit (llet de vaca pasteuritzada)- Aranburu – Idiazábal - Viejo Natural - S'Arangí - DOP Maó -Quesos Campoveja - ahumado campoveja (llet crua d’ovella de 8 mesos de maduració)


RUTA 2 - 

Formatges del Pujol Orra - Herbet MIC (llet de vaca ecològica pasteuritzada amb herbes d’Aromik) - Muuu beee - El Pilós (Formatge de llarga maduració elaborat amb llet crua de vaca) - Formatgeria Roura Soler - Formatge de vaca amb Minera (pasteuritzat i banyat amb Cervesa Minera) - Quesería Villaluenga del Rosario (formatge de cabra payoya) - Doña Francisca - Torta del Casar (llet crua d’ovella) - Queijos da Beira Baixa DOP - Amarelo (formatge d'ovella no pasteuritzat)


 IMPORTANT

* Horari d’entrada al recinte: 10 minuts abans de l’hora d’inici del tast: 

* L’accés a les degustacions serà només per a les persones que disposin d’una reserva prèvia. Els infants que no tinguin reserva però que vagin acompanyats de l'adult, no tindran seient però hi haurà un espai de joc adaptat per a ells.

* Es prega puntualitat en cada sessió.

* Apte per totes les edats. 

Programa de les activitats