Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

FLOR DE CANELA/ POP LATIN

Concerts, Music

  • FLOR DE CANELA/ POP LATIN

City: Calella

Place: Far de Calella

From Friday 16 July 2021, 22:00 h to 23:20 h

See description of the event
Fri 16 Jul
22:00 h
Finished
FLOR DE CANELA/ POP LATIN Divendres 16/07 22.00 h / Far de Calella / 10 € Flor de Canela és banda pop nascuda a Barcelona, i presenta... Read more

FLOR DE CANELA/ POP LATIN

Divendres 16/07

22.00 h / Far de Calella / 10 €

Flor de Canela és banda pop nascuda a Barcelona, i presenta el seu primer EP anomenat Flor de Canela, produït per Juanma Latorre (guitarrista de Vestusta Morla). Ja s’ha estrenat a grans ciutats com Festes de la Mercè a BCN, València, Las Palmas de Gran Canària, Valladolid o Madrid. Ho fa en un format a quintet (la banda + la col·laboració especial del guitarrista Dani Barcala). Després de girar per tot el territori Espanyol durant més de 2 anys i amb més de 80 concerts, ara ofereix una nova posada en escena basada en el disc i en la fusió de l’electrònica amb el pop i el latin.

Paula Vegas del Valle, teclats i sintetitzadors · Marta Bautista Serrano, baix elèctric · Xerach Peñate Santana, bateria i pad · Núria Balaguer Pérez, veu.