Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Fool de cors

Concerts, Music

  • Fool de cors

City: Terrassa

Place: Auditori Municipal de Terrassa

From Sunday 28 November 2021, 18:00 h to 20:00 h

See description of the event
Sun 28 Nov
18:00 h
Finished
- 28 de novembre a les 18h Fool de cors Fool of music Mariona Pallach, soprano German de la Riva, baríton Jordi Armengol, piano El... Read more

- 28 de novembre a les 18h

Fool de cors

Fool of music

Mariona Pallach, soprano

German de la Riva, baríton

Jordi Armengol, piano

El trio Fool of music mitjançant diàlegs, projeccions i cançons ens presenta un programa basat en un eix comú: la gran passió que els seus intèrprets tenen pel repertori de musicals i cançons en llengua catalana i pels compositors que les han creat.

El seu treball de recerca els va portar des de l'inici de la seva formació a comptar amb l'ajut i col·laboració d'alguns dels grans compositors de casa nostra com ara el Mestre Salvador Brotons, l'Arnau Tordera o el seu admirat Albert Guinovart, els quals al llarg dels anys han donar tot el seu suport a l'ensemble per seguir endavant fent música. Finalment l'espectacle esdevé un merescut homenatge musical a aquests grans artistes.

Preu:12€