Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

FREE GUY (VOSE)

Cinema

  • FREE GUY (VOSE)

City: Sitges

Place: Cinema Prado de Sitges

From Thursday 19 August 2021, 20:15 h to 22:15 h

See description of the event
Per començar a ‘Free Guy’, la comèdia de 20th Century Studios ens presenta al caixer d’un banc descobreix que en realitat és un personatge... Read more

Per començar a ‘Free Guy’, la comèdia de 20th Century Studios ens presenta al caixer d’un banc descobreix que en realitat és un personatge secundari en el món obert de el videojoc Free City. Així doncs, decidirà convertir-se en l’heroi de la seva pròpia història que ell mateix es va a encarregar de reescriure. En un món on no hi ha límits, es proposa ser l’home que salva el seu món a la seva manera abans que sigui massa tard.
‘Free Guy’ està protagonitzada per Ryan Reynolds, Jodie Menjar, Joe Keery, Lil Rel Howery, Utkarsh Ambudkar i també Taika Waititi, i dirigida per Shawn Levy a partir d’una història de Matt Lieberman i un guió adaptat de Lieberman i Zak Penn.

La pel·lícula està produïda per Ryan Reynolds, Shawn Levy, Greg Berlanti, Sarah Schechter i també Adam Kolbrenner amb Mary McLaglen, Josh McLaglen, George Dewey, Dan Levine i Michael Riley McGrath com a productors executius.
Fitxa Tècnica

Títol original: Free Guy

Any: 2021

Durada: 115 min.

País: Estats Units

Direcció: Shawn Levy

Repartiment: Ryan Reynolds, Jodie Comer, Lil Rel Howery i també Utkarsh Ambudkar,

Guió: Matt Lieberman i també Zak Penn