Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Fusiònica 23.0 // GYOZA + LES CRUET

Music

  • Fusiònica 23.0 // GYOZA + LES CRUET
  • Fusiònica 23.0 // GYOZA + LES CRUET

City: Granollers

Place: Sala NOW

From Saturday 14 May 2022, 22:00 h to 23:55 h

See description of the event
Sat 14 May
22:00 h
Finished
GYOZA ens presentaran “It Never Rains But It Pours”, tercer àlbum amb què el grup barceloní ha fet un pas endavant en el seu so. Ja... Read more

GYOZA ens presentaran “It Never Rains But It Pours”, tercer àlbum amb què el grup barceloní ha fet un pas endavant en el seu so. Ja conformat a manera de quintet, el conjunt liderat per Adrià Marva farà vibrar el públic amb cançons que coquetegen amb sintetitzadors i motius electrònics, sense perdre el bon focus guitarrer que tant ha caracteritzat la seva trajectòria. Sonaran singles nous com ‘Deliverance’ o ‘Bitter End’, a banda de diversos clàssics de la formació.

LES CRUET. Després de l’extraordinari Pomes Agres, un debut aclaparador que oferia dosis d’energia i malenconia difícils de trobar en el mateix disc, el segon treball de Les Cruet era un repte difícil d’encarar. Si a això hi sumem un petit canvi de formació (Pau Albà, batería de Les Sueques i Unfinished Sympathy, s’incorpora a la banda), és fácil d’entendre que les espectatives cap al segon treball de Les Cruet fos alta.

Però Cérvols, astres no decep. Manté viva aquella màgia ancestral, emotiva i esquerdada, que fa de Les Cruet un dels grups de punk més personals que hagi parit l’escena catalana. Atmosferes contundents, guitarres fosques, alhora que delicades i ingràvides, i una veu que va per lliure i s’ho emporta tot cap a un territori tràgic, on riure i plorar formen part d’una mateixa acció, sempre a flor de pell. Perquè d’això va la música de Les Cruet, de sentiments soterrats, recollits entranyes endins i escopits amb força contra un horitzó que s’apaga.

www.fusionica.org

LesCruet_Gyoza.jpg?resize=724%2C1024