Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Gala de presentació de la temporada artística professional de Terrassa

Cultural

  • Gala de presentació de la temporada artística professional de Terrassa
  • Gala de presentació de la temporada artística professional de Terrassa

City: Terrassa

Place: Teatre Principal

From Thursday 16 September 2021, 20:00 h to 21:20 h

See description of the event
Thu 16 Sep
20:00 h
Finished
El dijous 16 de setembre 2021 a les 20h al Teatre Principal.Ens faria molta il·lusió que reservéssiu aquest espai per a la cultura... Read more

El dijous 16 de setembre 2021 a les 20h al Teatre Principal.Ens faria molta il·lusió que reservéssiu aquest espai per a la cultura a la vostra agenda, per moltes raons:compartir mirades, somriure i riure tot el possible,prendre una orxata, un granissat o una copeta de cava,gaudir del setembre, descobrir novetats i descomptes especials,poder-vos cuidar i en definitiva comunicar-vos amb molta il·lusió les possibilitats que tindreu d’emocionar-vos, qüestionar-vos i gaudir aquesta temporada.

Els assistents a la presentació podreu gaudir de manera única i excepcional d’un descompte del 50% a bona part dels espectacles de la temporada. Volem agrair-vos així, el vostre suport a la cultura. Agraïm a Prodis, al Celler del Cava i a l’Orxateria Ribera la seva col·laboració per fer d’aquesta gala un esdeveniment tan especial.