Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

EL MIRALL DE BLANES presenta: Garrí al forn amb compota de reineta

Others

  • EL MIRALL DE BLANES presenta: Garrí al forn amb compota de reineta

City: Lloret de Mar

Place: Teatre Municipal de Lloret de Mar

From Sunday 31 October 2021, 18:00 h to 19:30 h

See description of the event
SINOPSI: És el muntatge amb què El Mirall ha fet la seva primera incursió en el món del cabaret. Aquesta nova proposta que, tot i... Read more

SINOPSI: És el muntatge amb què El Mirall ha fet la seva primera incursió en el món del cabaret. Aquesta nova proposta que, tot i estar presentada amb un embolcall un punt frívol i cabareter (música, dansa, humor...), es fa ressò dels temps que vivim, especialment, pel que fa a la reivindicació d’un veritable respecte i igualtat entre gèneres i o. Ambaquest espectacle El Mirall es vol afegir també a la denúncia d’una part de la societat contra els poders polític i judicial i contra alguns estereotips patriarcals que consenten i relativitzen, encara massa sovint, comportaments violents i discriminatoris injustificables. Garrí al forn amb compota de reineta és fruit d’un treball col·lectiu que ha arribat a bon port gràcies a la inestimable tutorització de Roberto G. Alonso (actor, ballarí, coreògraf, director...). Ell va ser l’encarregat de dur a terme un taller per introduir-nos en el cabaret i ha seguit guiant tot el procés amb molta professionalitat, estima i paciència.