Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Gastrorecup Barcelona

Gastronomic

  • Gastrorecup Barcelona
  • Gastrorecup Barcelona

City: Barcelona

Place: Restaurant Semproniana

From Tuesday 27 September 2022, 20:00 h to 23:59 h

See description of the event
Tue 27 Sep
20:00 h
Finished
Vine al sopar denúncia Gastrorecup. Un àpat que vol  conscienciar sobre l’aprofitament alimentari i de la injustificada quantitat d’aliments... Read more

Vine al sopar denúncia Gastrorecup. Un àpat que vol  conscienciar sobre l’aprofitament alimentari i de la injustificada quantitat d’aliments que es perden al llarg de la cadena alimentària.

El menú d’aquest sopar no es coneixerà fins el mateix moment de la celebració i s’elaborarà amb aliments recuperats, és a dir, en perfecte estat de consum però que anaven a ser descartats per motius estètics o bé per excedent de producció, entre d’altres.

El tret de sortida es donarà el dimarts 27, al Restaurant Semproniana de Barcelona, amb la xef Ada Parellada, i també es s'obriran reserves el dimecres 28 al Restaurant La Cava de Tàrrega, amb el xef Albert Marimón, el dijous 29 al Restaurant Can Xapes de Cornellà del Terri, amb el xef Lluc Quintana i per últim, el divendres 30 al Restaurant Albert Guzmán de Sant Carles de La Ràpita, amb el xef Albert Guzmán. 


* Les begudes no van incloses en el preu del menú.