Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Cavalleria rusticana & Pagliacci (òpera)

Concerts, Music

  • Cavalleria rusticana & Pagliacci (òpera)

City: Figueres

Place: Sala Toni Montal - LA CATE

From Thursday 15 December 2022, 19:15 h to 22:00 h

See description of the event
Thu 15 Dec
19:15 h
Finished
ÒPERA Cavalleria rusticana & Pagliacci Pietro Mascagni | Ruggero Leoncavallo 15 de desembre a les 19.15h Descrites pel Salzburger... Read more

ÒPERA

Cavalleria rusticana & Pagliacci

Pietro Mascagni | Ruggero Leoncavallo

15 de desembre a les 19.15h

Descrites pel Salzburger Nachricten com a “Òperes com el gran cinema romàntic”, les dues òperes Cavalleria Rusticana i Pagliacci van batre rècords d'assistència en el Festival de Primavera de Salzburg. No és d'estranyar, perquè Jonas Kaufmann, que debutava en els papers de Turiddu i Canio, va estar “estel·lar” (Daily Telegraph) i va cantar “tots dos papers amb gran lirisme i italianità, amb suavitat i impecables aguts… pura delícia” (Kurier). Igual d'impressionants estan Thielemann –“el uber-conductor” (Telegraph)– i els de Dresden, que “es prenen el temps necessari per a retratar l'ànima de manera sensible i melodiosa, aconseguint un drama consumat just en el moment adequat. El que sentim des del fossat és sensacional en els seus matisos” (Kurier).

Els decorats són obra del director de cinema i òpera Philipp Stölzl, un director la fascinant visió del qual porta a aquestes populars òperes a noves altures. Stölzl divideix l'escenari en diversos nivells, representant les escenes de multituds a baix i els sentiments privats a dalt –aquests últims, projectats amb primers plans cinematogràfics–, duplicant i triplicant l'acció. Aquesta producció, insisteix el Kurier, “ha de descriure's simplement com de talla mundial”. “Apassionant”, conclou el Telegraph.

Durada: 2 h 41 min 20

Cavalleria Rusticana: 1h 14min 31sec | Pagliacci: 1h 26min 49sec

EQUIP CREATIU

Director musical Christian Thielemann

Director d’escena Philipp Stölzl

EQUIP ARTÍSTIC

Cavalleria Rusticana

Santuzza Liudmyla Monastyrska

Turiddu Jonas Kaufmann

Lola Annalisa Stroppa

Alfio Ambrogio Maestri

Lucia Stefania Toczyska

Pagliacci

Canio (Pagliaccio) Jonas Kaufmann

Nedda(Colombina) Maria Agresta

Beppe (Arlecchino) Tansel Akzeybek

Tonio Dimitri Platanias

10 €. Socis: 8€. Venda d’entrades a www.lacate.cat, a la secretaria de La Cate i, el mateix dia, a la taquilla.