Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Gordon i Paddy (Cinexic)

Cinema

  • Gordon i Paddy (Cinexic)

City: Viladecans

Place: Centre cultural Sant Joan

From Saturday 21 January 2023, 18:30 h to 19:30 h

See description of the event
Gordon i Paddy, de Linda HambäckDurada: 62 min.Recomanada a partir de 5 anys.Sinopsi:El cap de policia del bosc Gordon està a punt... Read more

Gordon i Paddy, de Linda Hambäck

Durada: 62 min.

Recomanada a partir de 5 anys.

Sinopsi:

El cap de policia del bosc Gordon està a punt de retirar-se i ha de trobar un nou assistent. Paddy, una ratolineta intel•ligent amb un gran sentit de l’olfacte, sembla ser la candidata adequada. Junts han de resoldre l’últim cas de Gordon: el misteri de les glans desaparegudes de l’esquirol. Podria ser la guineu qui se les ha endut? Gordon i Paddy aviat ho esbrinaran. Una pel·lícula sobre l’amistat entre generacions, l’intercanvi de coneixements i la importància de no fer cas de les conclusions massa ràpides.

Què és CineXic?

L’ACMCV juntament amb Òmniun Cultural Viladecans, iniciem un nou projecte, el CineXic, una iniciativa per impulsar el cinema infantil en català a arreu del territori. Cada mes podreu gaudir d'una pel·lícula infantil en català per tota la família al nostre teatre (més informació a cinexic.cat).