Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

GOSPEL, BRESSOL DEL JAZZ

Music

  • GOSPEL, BRESSOL DEL JAZZ
Out of stock

City: Llinars del Vallès

Place: Teatre Auditori Llinars

Start: Saturday 17 October 2020, 21:00 h

See description of the event
Sat 17 Oct
21:00 h
Finished
Amb Sabine van Waesberghe Trio“Deixa’t seduïr per una de les veus femenines més potents mentre viatgem del gospel al jazz!”Així... Read more

Amb Sabine van Waesberghe Trio

“Deixa’t seduïr per una de les veus femenines més potents mentre viatgem del gospel al jazz!”

Així serà el nostre viatge musical: pujarem al tren dels Espirituals Negres fent una parada al Gospel fins arribar a la nostra destinació final : El Jazz! Amb els seus ritmes sofisticats i melancòlics.
Acompanyeu-nos i... Bon viatge!


70 minuts
Preu: 8€
Veu: Sabine van Waesberghe
Piano: Jaume Vilaseca
Contrabaix: Dick Them


*** info Covid-19: La Platea garantitza el metre de distància entre grups de compra d'entrades. Us preguem que sigueu responsables i que alhora de comprar entrades garantiu un grup de convivència estable i que no vingueu si presenteu algun simptoma. Caldrà dur la mascareta sempre posada dins del TA. Tindrem gel hidroalcohòlic a la vostra disposició. Millor si porteu l'entrada al mòbil i veniu amb temps per evitar aglomeracions de gent. Us demanem nom, mail i telèfon alhora de comprar l'entrada per garantir la ràpida gestió de la informació en cas de contagi. Gràcies per la vostra col·laboració. Tenim ganes de veure'us!