Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Espectacle familiar, teatre: Histriònic, de la cia El Replà

Familiar, Theater

  • Espectacle familiar, teatre: Histriònic, de la cia El Replà
  • Espectacle familiar, teatre: Histriònic, de la cia El Replà

City: Montornès del Vallès

Place: Teatre municipal Margarida Xirgu

From Saturday 26 March 2022, 18:00 h to 18:50 h

See description of the event
Histriònic és una companyia de teatre que, fruit de la constant crisi que viu el món cultural, es troba immersa en una situació molt... Read more

Histriònic és una companyia de teatre que, fruit de la constant crisi que viu el món cultural, es troba immersa en una situació molt delicada. La directora de la companyia, degut a la fugida dels actors i de les actrius i en un intent desesperat de superar aquesta situació, es veu obligada a incorporar a l’equip artístic, el xofer i l’encarregat de l’attrezzo de la companyia. Dos personatges molt singulars, amb un estil interpretatiu molt particular, que provocaran que el públic es diverteixi i que la directora de la companyia acabi totalment desesperada.

Espectacle familiar recomanat per públic major de 3 anys amb acompanyant/s adult/a/s/es. 

Espectacte creat amb la col·laboració de l'Ajuntament de Montornès del Vallès, amb la cessió de l'Espai Cultural Montbarri per a la seva residència artística.