Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Hora del conte: "Ninota"

Cultural

  • Hora del conte: "Ninota"

City: Sant Quirze del Vallès

Place: Sala Municipal Josep Brossa de la Patronal

From Friday 19 February 2021, 18:00 h to 19:00 h

See description of the event
Fri 19 Feb
18:00 h
Finished
Ninota és un espectacle visual i adaptat per infants de 0 a 3 anys. Avui fa sol, i una nena vol sortir a jugar a fora i fer volar el... Read more

Ninota és un espectacle visual i adaptat per infants de 0 a 3 anys.

Avui fa sol, i una nena vol sortir a jugar a fora i fer volar el seu estel. Però quan està a punt de sortir de casa comença a ploure. Avorrida, crea una nova amiga per jugar, la Ninota. Amb cançons, paraules i música anirà descobrint les parts del cos. ta és un espectacle visual i adaptat per infants de 0 a 3 anys. Avui fa sol, i una nena vol sortir a jugar a fora i fer volar el seu estel. Però quan està a punt de sortir de casa comença a ploure. Avorrida, crea una nova amiga per jugar, la Ninota. Amb cançons, paraules i música anirà descobrint les parts del cos.

Activitat gratuïta. Aforament limitat.

Preguem puntualitat. Un cop iniciada la sessió, no es podrà accedir a la sala. Per facilitar l'accés a la sala, recomanem descarregar les entrades al dispositiu mòvil. 

Cal seguir les indicacions sanitàries. Ús obligatori de mascareta en adults i infants de més de 6 anys i caldrà posar-se gel hidroalcohòlic a l'entrada del recinte. 

Degut a la prohibició del PROCICAT de no poder realitzar activitats amb assistència de públic a la biblioteca, aquesta sessió es realitzarà presencial a la Sala Josep Brossa de la Patronal.