Finished Event

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

IL BARBIERE DI SIVIGLIA, de Rossini (conferencia online)

Concerts, Cultural, Training, Music

  • IL BARBIERE DI SIVIGLIA, de Rossini (conferencia online)
  • IL BARBIERE DI SIVIGLIA, de Rossini (conferencia online)
Out of stock

Finished Event

City: Sant Cugat del Vallès

Place: Conferencia Online / zoom)

From Thursday 11 June 2020, 19:00 h to 20:30 h

See description of the event
Thu 11 Jun
19:00 h
Finished Event
L'òpera buffa per excel•lència, Rossini en estat de gràcia.Aprendrem què és una cavatina, el canto sillabato, la coloratura, el legato,... Read more

L'òpera buffa per excel•lència, Rossini en estat de gràcia.

Aprendrem què és una cavatina, el canto sillabato, la coloratura, el legato, staccato,  i molts més recursos propis del repertori buffo del Belcanto romàntic italià. 

Cicle ÒPERA ENTRE COPES

Presentem la versió online de les nostres conferències. El tenor Marc Sala ens donarà les claus per gaudir i conèixer l'òpera a través de la seva experiència professional.

Et recomanarem un vi diferent per a cada ocasió, per si et ve de gust servir-te una copa a casa i així poder brindar online mentre gaudim d'algunes de les òperes més cèlebres de la història.

Inclou: audicions comentades 

Vols ajudar a la cultura?

Tota activitat cultural ha estat cancel·lada a causa del coronavirus. Això és un daltabaix per a tots els artistes i totes les organitzacions culturals. Si t'agrada el que fem i vols ajudar la tasca que d'AprÒpera ara obrim la possibilitat de fer una aportació voluntària.

Pots fer la teva aportació quan triis el preu de la entrada.

Moltes gràcies!  

#operadeproximitat #operaentrecopes

Nota: si vols pots comprar el teu abonament per les quatre conferències.

Rebràs un email automàtic d'entràpolis amb la confirmació de compra que posa que has comprat la teva entrada. No pateixis, des d'AprÒpera t'enviarem per email l'enllaç de zoom el dia abans de cada conferència.