Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

IMMA & GINA (o com sobreviure en un món digital)

Familiar, Theater

  • IMMA & GINA (o com sobreviure en un món digital)
  • IMMA & GINA (o com sobreviure en un món digital)

City: Gavà

Place: Espai Maragall

Start: Sunday 27 March 2022, 12:00 h

See description of the event
Sun 27 Mar
12:00 h
Finished
Imma i Gina (o com sobreviure en un món digital) és un musical familiar d’ Increïble Produccions que relata de forma divertida i original... Read more

Imma i Gina (o com sobreviure en un món digital) és un musical familiar d’ Increïble Produccions que relata de forma divertida i original com la tecnologia pot estimular la nostra imaginació o bé fer-nos perdre tota la nostra capacitat de crear.

La Gina és una nena de deu anys molt alegre i amb molta imaginació. No li cal gran cosa per passar-ho d'allò més bé: té una amiga imaginària, Imma, a qui crida sempre per jugar.

Així i tot, la Gina té els mateixos desitjos que qualsevol nena de la seva edat: fa anys que demana una tauleta digital, ja sigui als tres Mags, al Pare Noel o a qualsevol ésser que li pugui portar el regal per Nadal.

Farta que no li facin cas, els ha donat un ultimàtum: o aquest any aconsegueix allò que demana o es portarà molt malament.

Els esperits del Nadal no acceptaran les amenaces de la Gina, i enviaran a la bruixa Befana per impedir que la Gina perdi la seva imaginació.

Petits i grans, esteu enganxats a les pantalles? En aquest musical, segur que us sentireu identificats!


Durada: 60 min.