Finished

INFANTICIDA - Marlia Produccions

see event detail

Place: Teatre Casal Agramuntí

From 05-03-2022 21:00 to 05-03-2022 22:00

Categories: Music, Theater

Infanticida parla d’una dona que intenta trobar una escletxa de llum en un món fosc i desolador. El monòleg dóna veu a una dona, l’autora... Read more

Infanticida parla d’una dona que intenta trobar una escletxa de llum en un món fosc i desolador. El monòleg dóna veu a una dona, l’autora de la qual (Caterina Albert) va haver de silenciar la seva pròpia per poder ser lliure com a artista. Un monòleg on el personatge protagonista narra el capítol més dur i cruel de la seva vida. Un personatge que ha viscut una situació límit i que comparteix la seva experiència amb un públic que descobrirà la vida i les circumstàncies que han portat al personatge a assassinar al seu propi fill.


Clara Peya passa pel sedàs de la música electrònica aquesta història explicada en primera persona, aprofitant els recursos electrònics per reforçar l’ambient fosc, oníric i transgressor del text.


Una història que, tot i ser escrita a finals del segle XIX, manté elements vigents, com ara el mite de l’instint maternal, la pressió social i alguns clixés femenins i de feminitat.


Recomanada a partir de 16 anys.

L'espectacle forma part del 4t Cicle d'arts escèniques i musicals BROTS.

The registration is closed.