Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Instal·lació familiar: L'Animalada, d'Espectacle Espectacular

Parties

  • Instal·lació familiar: L'Animalada, d'Espectacle Espectacular
  • Instal·lació familiar: L'Animalada, d'Espectacle Espectacular
  • Instal·lació familiar: L'Animalada, d'Espectacle Espectacular

City: Montornès del Vallès

Place: Pati de l'Escola Can Parera

From Monday 20 September 2021, 11:00 h to 14:00 h

See description of the event
La canalla i les seves famílies podran divertir-se amb jocs reciclats que tenen forma de papallones, cocodrils o peixos...Alguns dels... Read more

La canalla i les seves famílies podran divertir-se amb jocs reciclats que tenen forma de papallones, cocodrils o peixos...

Alguns dels objectes que llencem s'han rebel-lat. No volen ser abandonats quan es fan massa vells o ja no serveixen. S'han escapat del seu trist destí i s'han convertit en jocs-animals. Del munt de ferralla a poc a poc en van sortint formes, colors, trossos de jocs i moltes preguntes. Quin animal serà? Com s'hi deu jugar? Serà difícil? T'imagines donant cireres a un cocodril? Has ajudat mai un elefant a regar flors amb la seva trompa? No t'has convertit mai en una abella perduda en un camp de flors?

Si tot això et sona estrany però et sembla divertit, és que ja tens el "mono" de L'Animalada a dins, i per treure-te'l només hi ha una solució.

Algun dels animals ja t'han picat l'ullet. Hi jugues?


Pati de l'escola Can Parera