Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

IOGA - 1r trimestre curs 22-23

Sports

Entrapolis

City: Arenys de Munt

Place: Sala Corrioles del Centre d'Arenys de Munt

From Tuesday 4 October 2022, 19:30 h to Tuesday 20 December 2022, 21:00 h

See description of the event
Tue 4 Oct
19:30 h
Finished
Cada vegada més i més persones troben en el ioga una disciplina que els motiva a fer exercici i a mantenir-se actius, però hi ha molts... Read more

Cada vegada més i més persones troben en el ioga una disciplina que els motiva a fer exercici i a mantenir-se actius, però hi ha molts tipus diferents de ioga.

Kundalini ioga ha sintetitzat el millor de moltes altres disciplines per augmentar la consciència corporal. És una pràctica basada en sèries de postures i moviments dinàmics i repetitius coordinats amb una respiració específica marcada per uns temps determinats.

Kundalini Ioga és una tècnica per equilibrar cos, ment i esperit. Això s'aconsegueix a través de la respiració (pranayama), la realització de certes asanes (postures), mantres ( recitació de sons o paraules), bandhas (claus corporals), mudres ( posicions dels dits) i tècniques de visualització i meditació.

T'animes a provar-ho? 

Comencem el proper dimarts dia 4 d'octubre a les 19:30h.