Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

JANA

Music, Theater

  • JANA
  • JANA
  • JANA

City: Molins de Rei

Place: Foment Cultural i Artístic

From Saturday 18 September 2021, 21:00 h to 22:45 h Multiple sessions

See description of the event
Sat 18 Sep
21:00 h
Finished
Sun 19 Sep
18:00 h
Finished
Jana és una jove barcelonina, resident al barri de Gràcia,viu amb parella i treballa en una food truck on ofereix uns excel·lents dolços... Read more

Jana és una jove barcelonina, resident al barri de Gràcia,viu amb parella i treballa en una food truck on ofereix uns excel·lents dolços elaborats per ella mateixa. La seva vida privada no és dolça, sinó amarga. La relació amb l’Eric, el seu company sentimental, no passa pels millors moments i sort en té del suport d’en Pol, la Beth i la Mar, que l’aconsellen i l’animen cada dia.Un fet ho canviarà tot. Una notícia és a punt de capgirar el futur d’aquesta jove.


El grup Filagarsa ens presenta el seu darrer espectacle. JANA neix amb una clara vocació de sensibilitzar i entretenir. És una comèdia musical agredolça amb referències a la violència de gènere i on es proclama un missatge d’autoestima a les dones, les quals han d’estar per sobre de qualsevol maltractament i recórrer a la seva força interior per saber dir prou i començar de zero.


* Espectacle en català apte per a tots els públics amb 8 actors i 5 músics en directe.