Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Jaume Vilaseca Trio – Tribut a Emerson Lake & Palmer

Concerts

  • Jaume Vilaseca Trio – Tribut a Emerson Lake & Palmer

City: Sant Quirze del Vallès

Place: Sala Municipal Josep Brossa de la Patronal

From Saturday 7 October 2023, 20:00 h to 22:00 h

See description of the event
Sat 7 Oct
20:00 h
Finished
Una proposta original i brillant dels darrers temps va ser la revisió en clau de jazz del repertori de Genesis (època Peter Gabriel)... Read more

Una proposta original i brillant dels darrers temps va ser la revisió en clau de jazz del repertori de Genesis (època Peter Gabriel) a càrrec de Jaume Vilaseca Trio. El projecte, anomenat Jazznesis, va donar peu a tres discos magnífics, entre el 2008 i el 2019, i a reconeixements i gires per mig món. Ara, Vilaseca ha decidit submergir-se a l'univers d'una altra banda llegendària del rock simfònic: Emerson, Lake & Palmer. Tarkology és com s'anomena el projecte en què recupera els sons emblemàtics d'aquesta formació. Vilaseca (piano, veu, Hammond, Mini Moog) i els seus companys Dick Them (baix elèctric, veu) i Ramón Díaz (bateria, percussió, veu) recreen les atmosferes, els salts rítmics, les textures i colors del grup britànic. Ho duen a terme amb una original revisió de peces tan icòniques com “Tarkus”, “Trilogy”, Dam Evil 9” i “From The Beggining”. Bon gust, jazz i avantguarda del segle XXI per homenatjar un trio que va combatre tòpics i esquemes de l'època.