Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Jazz Concert: Myriam Swanson & Magnolia

Music

  • Jazz Concert: Myriam Swanson & Magnolia

City: Barcelona

Place: Centre Moral de Gràcia

From Saturday 8 January 2022, 19:00 h to 20:30 h

See description of the event
Sat 8 Jan
19:00 h
Finished
MYRIAM SWANSON & MAGNOLIA Magnolia el forma un quartet envellutat i amb esperit americà. Amb un repertori que apel·la noms com... Read more

MYRIAM SWANSON & MAGNOLIA

Magnolia el forma un quartet envellutat i amb esperit americà. Amb un repertori que apel·la noms com Ella Fitgerald, Etta James, Sara Vaughan o Rosemary Clooney, el grup es submergeix als paisatges de Broadway dels anys quaranta en un viatge de cinema i jazz d'ambient acollidor i sofisticat. Ho ha deixat imprès en un primer disc, That's a Plenty, enregistrat en directe a l’emblemàtic Jamboree de Barcelona.

Cantant, compositora i intèrpret, Myriam Swanson inicia la seva carrera des de molt jove. El seu gust per l’eclecticisme l’ha portat a la creació de projectes molt diversos i de diferents gèneres. Darrerament, se la pot veure amb la formació Flamingo Tours o la Barcelona Big Blues Band. A Magnolia s’acompanya d’una sòlida secció rítmica integrada per la “creme” de l’escena catalana.

Myriam Swanson, Veu

Francesc Capella, Piano

Paco Weht, Contrabaix

Xavi Hinojosa, Bateria