Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

JO VULL UN VAPOR / Concert Solidari

Concerts

  • JO VULL UN VAPOR / Concert Solidari
  • JO VULL UN VAPOR / Concert Solidari
  • JO VULL UN VAPOR / Concert Solidari

City: Terrassa

Place: Passatge Ernest Lluch, 1

From Sunday 25 September 2022, 18:00 h to 19:30 h

See description of the event
Sun 25 Sep
18:00 h
Finished
Diuen que l’art, i en aquest cas la música, ens serveix per remenar la nostra part emocional. Un aspecte que ens és necessari com a... Read more

Diuen que l’art, i en aquest cas la música, ens serveix per remenar la nostra part emocional. Un aspecte que ens és necessari com a persones i que ens ajuda també a créixer com a societat. I un dels punts que mostra la maduresa d’una societat és mirar al nostre voltant i poder fer que la nostra activitat pugui ajudar a altres persones que ho necessiten.

I des de l’OCT48 creiem que la millor manera d’engegar una nova temporada musical és fer que la nostra música pugui servir per compartir-la amb les persones del públic alhora que tots plegats ens ajuntem per posar un granet de sorra a aspectes socials i persones que necessiten de la nostra solidaritat.

Us proposem de gaudir plegats d’un concert ple de partitures que són un veritable monument sonor i destinar tota recaptació d’aquest concert a una acció social concreta: "Jo vull un Vapor " de la fundació PRODIS