Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Joana Serrat

Concerts, Music

  • Joana Serrat
  • Joana Serrat
  • Joana Serrat

City: Caldes de Montbui

Place: Centre, Ateneu Democràtic i Progressista

From Sunday 15 October 2023, 20:00 h to 22:09 h

See description of the event
Sun 15 Oct
20:00 h
Finished
El cinquè àlbum de la trajectòria de Joana Serrat, la cantautora vigatana que es confirma com un dels grans valors de l’escena musical... Read more

El cinquè àlbum de la trajectòria de Joana Serrat, la cantautora vigatana que es confirma com un dels grans valors de l’escena musical catalana i internacional, és un disc introspectiu, emocional, commovedor i fins i tot dolorós que ha titulat, "Hardcore from the Heart", i amb el qual ha obtingut recentment els guardons Premi Enderrock al Millor Disc de l'Any en altres llengües, Premi Altaveu 2021 i Millor Disc de l'any a la revista Ruta 66. A "Hardcore from the Heart", l’artista osonenca es confronta a si mateixa, a una imatge feta de clarobscurs, en una mena de viatge expiatori que atrapa l’espectador i que constitueix un dels cims literaris de l’artista, un nom respectat en l’escena del folk local, però també a la Gran Bretanya, Europa i als Estats Units on, per cert, ha enregistrat aquest darrer disc.