Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

JOINA —ORBITA 9.18 (AJORNAT)

Music

  • JOINA  —ORBITA 9.18 (AJORNAT)

City: Lladó

Place: TEATRE SINDICAT Plaça major s/n, 17745 Lladó. + info 972565101

Start: Saturday 9 April 2022, 20:00 h

See description of the event
Sat 9 Apr
20:00 h
Finished
ÒRBITA 9.18 és el nou àlbum de Joina. Un disc que orbita al voltant de trobar "el propi refugi". Les diverses cançons de l’àlbum estan... Read more

ÒRBITA 9.18 és el nou àlbum de Joina. Un disc que orbita al voltant de trobar "el propi refugi". Les diverses cançons de l’àlbum estan agrupades en tres episodis, cadascun dels quals parla d’un concepte diferent. Episodi I (nonhome): parla del buit de no trobar la casa, el lloc de refugi, i viu dins l’escenari del present. Episodi II (pastorale), és un viatge al passat, als orígens, amb un aire nostàlgic. Episodi III (out of time) és una mirada al futur, on apareix la pressa, i la por a afrontar un món que va molt ràpid i que provoca una sensació continua de viure sempre “fora de temps”

La crítica diu:

“La manera en què JOINA entén i expressa la poesia en forma de música, l’ha convertit en una de les principals figures emergents de l’escena del rap català. La seva capacitat d’escriure i cantar en prosa és envejable i el seu ampli bagatge musical li ha permès crear una sonoritat única i personal tan difícil d’aconseguir en l’ampli panorama musical actual.”

Intèrprets

Joina Canyet: veu

Kevin Díaz: teclats i sintetitzadors

Abril Sauri: bateria i PAD

Ferran Jaumira: guitarra elèctrica