Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

JONAS KAUFMANN: MY ITALY (Otros idiomas)

Cinema

  • JONAS KAUFMANN: MY ITALY (Otros idiomas)

City: Sitges

Place: Cinema Prado de Sitges

From Thursday 25 February 2021, 19:00 h to 21:00 h

See description of the event
El tenor alemany Jonas Kaufmann torna a la pantalla del Cinema Prado amb My Italy. El film inclou un concert molt especial gravat en... Read more

El tenor alemany Jonas Kaufmann torna a la pantalla del Cinema Prado amb My Italy. El film inclou un concert molt especial gravat en directe, a més d’un un documental introduït pel propi Jonas Kaufmann.

No obstant això no són Puccini i Verdi les figures centrals de el concert sinó els èxits de tenors com Enrico Caruso i Lucio Dalla.

L’enregistrament del concert es va dur a terme al Teatre Carignano de Torí, acompanyat per l’Orchestra Simfònica Nazionale della RAI. Tot sota la direcció de Jochen Rieder. A més Kaufmann canta temes populars entre els quals s’inclouen “Torna a Surriento”, “Cor’ngrato”, “Mattinata”, “Parla più piano”, “Caruso” i “Il cant”.

El film de Anca-Monica Pandelea documenta l’afinitat especial de Kaufmann amb l’idioma italià, la seva forma de vida i cultura – així com per descomptat, la seva música.

“La música italiana té la capacitat de produir melodies immortals – plenes de brillantor i calor – de les que no pots treure’t del cap en tot el dia “JONAS KAUFMANN