Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Jorge de Rocha (66 Butaques)

Concerts, Music

  • Jorge de Rocha (66 Butaques)

City: Figueres

Place: Sala d'Espectacles - LA CATE

From Friday 19 March 2021, 20:30 h to 21:30 h

See description of the event
Fri 19 Mar
20:30 h
Finished
JORGE DA ROCHA Blau (Being Lost As Usual) Divendres 19 de març, 20:30h La Cate Un espectacle singular i seductor, protagonitzat per... Read more

JORGE DA ROCHA

Blau (Being Lost As Usual)

Divendres 19 de març, 20:30h

La Cate

Un espectacle singular i seductor, protagonitzat per l'apassionant expressivitat del músic portuguès

Jorge da Rocha, músic portuguès establert a Barcelona, presenta el seu tercer àlbum, BLAU - Being Lost As Usual. Després de girar per Europa, Àsia i a Sud-Amèrica amb els seus dos àlbums anteriors -ambdós gravats amb només la veu i el contrabaix - Jorge presenta un nou treball i espectacle en els quals incorpora d’altres instruments i influències que obren camí a noves textures i paisatges sonors, ampliant el seu univers expressiu, inquiet i emotiu. Marcada per les seves arrels portugueses, per la seva trajectòria jazzística i per la seva passió per la música moderna, per l'electrònica i per les cançons, la música de Jorge da Rocha ens porta en un viatge de descoberta musical i emocional i de reflexió sobre el món actual. En viu, és un espectacle singular i seductor, protagonitzat per l'apassionant expressivitat de la seva veu i el seu contrabaix, per l'elegància de la seva posada en escena i per l'encant de les seves cançons.

12€ /

10€ socis La Cate i compra anticipada fins a una setmana abans del concert.

Venda en línia a: www.66butaques.cat i a taquilla fins al mateix dia del concert

Intèrpret

Jorge da Rocha: Veu, Contrabaix, Guitarra, Loopstation