Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Juan Gómez "Chicuelo" presenta "Caminos"

Concerts

  • Juan Gómez "Chicuelo" presenta "Caminos"
  • Juan Gómez "Chicuelo" presenta "Caminos"
  • Juan Gómez "Chicuelo" presenta "Caminos"

City: Ametlla del Vallès, L'

Place: Masia de Can Draper

From Friday 16 June 2023, 20:00 h to 21:15 h

See description of the event
Fri 16 Jun
20:00 h
Finished
Caminos és el nou projecte del guitarrista Juan Gómez ‘Chicuelo’. Fet de tangos, alegries, bulerías i granaínas, i amb una formació... Read more

Caminos és el nou projecte del guitarrista Juan Gómez ‘Chicuelo’. Fet de tangos, alegries, bulerías i granaínas, i amb una formació insòlita, obre nous camins sonors en el flamenco.

El toc pur de Chicuelo, la delicada bateria de David Gómez i el virtuosisme del violoncel de Martín Meléndez envolta el baile de Karen Lugo, que, al mateix temps, llança noves formes ballant sobre el més mínim murmuri. Sense cante, cajón o palmas, el repertori de Caminos està fet d’històries amb ritmes flamencos. Des d’una cançó de bressol a un homenatge a Django Reinhardt, les alegries es transformen amb el violoncel de Meléndez i les bulerías amb la bateria de Gómez.

L’espectacle uneix frescor, força i art, i ho transmet amb la mateixa naturalitat que la connexió que es produeix entre ells. 

Juan Gómez ‘Chicuelo’ és un dels guitarristes més destacats del panorama flamenc i un dels compositors més prolífics i interessants de les últimes generacions. Ha acompanyat cantaors com Enrique Morente, Miguel Poveda, Duquende, Mayte Martín, Rancapino, Chano Lobato, José Mercé, El Cigala, Potito i Carmen Linares... 

Chicuelo’: guitarra

Martín Meléndez: violoncel

David Gómez: bateria

Karen Lugo: baile