Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Pongo

Theater

  • Pongo

City: Terrassa

Place: Teatre Alegría

From Saturday 3 December 2022, 20:00 h to 21:00 h

See description of the event
Sat 3 Dec
20:00 h
Finished
Judit Martín i Alba Florejachs, dues de les còmiques més estimades i reconegudes de Catalunya, creen juntament amb Mónica Ballesteros... Read more

Judit Martín i Alba Florejachs, dues de les còmiques més estimades i reconegudes de Catalunya, creen juntament amb Mónica Ballesteros PONGO, una comèdia que porta més enllà el gènere de la improvisació teatral. L’espectacle parteix dels pongos que el públic porta al teatre. Objectes decoratius de dubtós gust o utilitat, presents a totes les cases, que amaguen centenars d’històries i anècdotes. Els objectes, triats a l’atzar, faran aparéixer desenes de personatges on, la Judit Martín i la Mónica Ballesteros estiraran del fil per crear històries absolutament diferents en cada una de les funcions, amb una posada en escena contemporània i sorprenent. homenatge a tot allò inútil.

**ES PREGA AL PÚBLIC QUE PORTI UN "PONGO" A L'ESPECTACLE**