Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Concert a la fresca: Judit Nedderman

Concerts

  • Concert a la fresca: Judit Nedderman
  • Concert a la fresca: Judit Nedderman

City: Pobla de Segur, La

Place: Pati de l'Escola Els Raiers

Start: Wednesday 4 August 2021, 22:00 h

See description of the event
Wed 4 Aug
22:00 h
Finished
Cantant i compositora, compta amb quatre discs publicats en solitari i un disc conjunt amb la seva germana Meritxell Neddermann. Nascuda... Read more

Cantant i compositora, compta amb quatre discs publicats en solitari i un disc conjunt amb la seva germana Meritxell Neddermann. Nascuda en una família de músics, més tard va entrar al Taller de Músics per obtenir el Grau Superior de Jazz a l'ESEM Taller de Músics. Ha col·laborat amb molts artistes i projectes, destacant el duet "Este segundo" amb Alejandro Sanz, una cançó inclosa a l'últim disc del reconegut artista.

Ha compartit escenari amb artistes com Noa, Rozalén, Miguel Poveda, Jorge Drexler, Joan Manuel Serrat, Macaco, OBC (Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya), GiOrquestra, Txarango, Manu Guix, Gossos, Blaumut, Guillem Roma, Ferran Savall, The Sey Sisters, Mazoni, Xavi Sarrià, Feliu Ventura, Rufaca Folk Jazz Orchestra i Zalon Thompson entre d'altres.

Ha composat la música per l'obra "Canto jo i la muntanya balla", l'adaptació teatral de la novel·la homònima escrita per Irene Solà. Aquesta obra ha estat dirigida per Joan Arqué i Guillem Albà amb dramatúrgia de Clàudia Cedó.