Finished

Jungla | TAE

see event detail

Place: Teatre Alegría

From 05-12-2021 18:00 to 05-12-2021 18:35

Categories: Cultural, Familiar

Un viatge per un ecosistema on poden aparèixer tot tipus d’éssers, formes, colors i sons. Un espai que dóna cabuda al més gran i també... Read more

Un viatge per un ecosistema on poden aparèixer tot tipus d’éssers, formes, colors i sons. Un espai que dóna cabuda al més gran i també al més petit. Un espai on conviuen diferents cossos amb comportaments sorprenents. Cossos que es camuflen, brillen, floten, reboten, s’estiren i es transformen constantment. Un espai no explorat, on la sorpresa i la màgia poden donar-se en qualsevol moment i on tots els elements estan en continu moviment.

Tenint en compte la mirada dels més petits, l’espectacle pren com a punt de partida l'imaginari de la jungla i des d'allà s’inicia la recerca de materials físics, elements escenogràfics, objectes i textures que generen un espai particular i únic sense necessitat de representar alguna cosa ja existent. Una proposta de Big Bouncers, el col·lectiu de creadores que des del 2012 desenvolupen una pràctica comuna entorn 3 eixos: creació d’espectacles escènics, performance per espais no convencionals i la pedagogia. Han rebut el premi Sebastià Gasch, reconeixement a la creació emergent al FAD 2015 i nominades als Premis de la Crítica de les arts escèniques de Catalunya.

------

Direcció: Big Bouncers.

Creació: Anna Rubirola, Cecilia Colacrai, Mireia De Querol i Ursa Sekirnik.

Interpretació: Anna Rubirola, Cecilia Colacrai, Mireia De Querol / Ursa Sekirnik.

Espai sonor i música original: Oriol Roca.

Espai escènic: Maria Alejandre.

Disseny de vestuari: Big Bouncers i Maria Alejandre.

Disseny d’il·luminació: Joana Serra

Confecció de vestuari: Maite Villaroya

Foto i vídeo: Tristán Pérez-Martin

Producció: Anna Bohigas.


The registration is closed.