Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

LA CASA DE LES BERNARDETES

Theater

  • LA CASA DE LES BERNARDETES

City: Reus

Place: Raval de Robuster, 34

From Saturday 21 May 2022, 20:00 h to 21:30 h

See description of the event
Sat 21 May
20:00 h
Finished
LA CASA DE LES BERNARDETES A casa de la Bernarda estan de dol. Les joves Bernardetes ho tenen tot prohibit , especialment l´amor.... Read more

LA CASA DE LES BERNARDETES

A casa de la Bernarda estan de dol. Les joves Bernardetes ho tenen tot prohibit , especialment l´amor. No hi pot entrar res ni ningú que els hi recordi. Són moments molts difícils per a totes elles, que no entenen perquè han de renunciar al meravellós regal que la joventut els hi posa al davant.

Basada en el clàssic "La Casa de Bernarda Alba" de Federico García Lorca i en clau de comèdia, ``La Casa de les Bernardetes`` ens apropa a la problemàtica i la repressió que vivien antigament les dones, especialment en l’entorn rural. També s’aborden les relaciones generacionals, mares, filles i netes tenint en compte la influència que tenien les àvies en la cura de les noies, sempre vetllant pel seu benestar encara que xoquessin de cara amb les seves mares. En resum, una comèdia familiar escrita per una dona (Maite Buenafuente), feta per dones i adreçada especialment a les dones i als que viuen amb elles.