Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

La ciutat llunyana (Teatre-cabaret)

Music, Theater

  • La ciutat llunyana (Teatre-cabaret)

City: Figueres

Place: Ronda Rector Aroles, 4 – 17600

From Saturday 1 May 2021, 20:00 h to 21:30 h

See description of the event
Sat 1 May
20:00 h
Finished
Dissabte 1 de maig A les 20h LA CIUTAT LLUNYANA (Cia. Oblideu-vos de nosaltres) SINOPSI 20 de desembre de 1938: Barcelona està assetjada... Read more

Dissabte 1 de maig

A les 20h

LA CIUTAT LLUNYANA

(Cia. Oblideu-vos de nosaltres)

SINOPSI

20 de desembre de 1938: Barcelona està assetjada per les tropes franquistes. Els bombardejos li han girat la cara als carrers de la ciutat, però la Rosalita Lulú, cupletista del Paral•lel en hores baixes, i en Constantí Canals, el seu pianista, es disposen a començar a assajar un nou espectacle al teatret que, des de ja fa 15 anys, posseeix i dirigeix la Rosalita. Volen fer una cosa diferent, un espectacle que, d’alguna manera i a través dels cuplets, parli d’ells i de la realitat que els envolta. En Constantí creu que no és el moment adequat per implicar-se en una empresa d’aquestes dimensions però la Rosalita, en canvi, creu que és, justament, el millor moment per fer-ho i vol incloure al repertori cançons descaradament irreverents i en català. Els assajos es succeiran entre els cuplets, les bombes, els records d’uns temps passats, els dubtes del present, la incertesa d’un futur que ja es dibuixa massa negre i unes trucades telefòniques misterioses. Acompanyarem a la Rosalita, a en Constantí i al seu teatret del Paral•lel fins al 24 de gener de 1939; dia de l’últim bombardeig franquista i de la caiguda definitiva de Barcelona.

AUTORIA I DIRECCIÓ Evelyn Arévalo

AMB Mireia Ros i Carles Marigó

Durada aproximada: 90 minuts

Sala d’espectacles

10 €. Socis de La Cate, 8 €. Entrada a preu de soci + una entrada gratuïta per a cada grup de 10 persones. Venda d’entrades a la secretaria de La Cate, a www.lacate.cat i, el mateix dia de la funció, a la taquilla de La Cate.