Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

"La guerra, quin joc de disbarats" i "En Joan Silencis"

Familiar, Theater

  • "La guerra, quin joc de disbarats" i "En Joan Silencis"

City: Sant Quirze del Vallès

Place: Sala Municipal Josep Brossa de la Patronal

From Saturday 3 June 2023, 18:00 h to 20:00 h

See description of the event
Sat 3 Jun
18:00 h
Finished
Escola de Teatre de l'Espai d'Arts EscèniquesPresentació de les obres del curs 2022-23Grup T1 dijous La guerra, quin joc de disbaratsAquesta... Read more

Escola de Teatre de l'Espai d'Arts Escèniques

Presentació de les obres del curs 2022-23


Grup T1 dijous La guerra, quin joc de disbarats

  • Aquesta obra és una sàtira contra la guerra i pot ajudar-nos a reflexionar sobre la inutilitat i la gran bestiesa que representa aquesta, perquè per matar una persona mai no tindràs justificació i només els ximples poden trobar un motiu per fer la guerra. Tot plegat és un gran disbarat i fins i tot els més petits ho saben.


Grup T1 dimecres En Joan Silencis

  • El Joan parla poc i fluixet o potser és el món que l’envolta que és massa caòtic i sorollós. Diuen que la majoria té la raó, o potser no. Una tendra reflexió sobre el sorollós món en el qual vivim, sobre com és de difícil anar a contracorrent, i sobre com hi ha persones amb prou valor per fer-ho.

Serà una sessió amb les dues obres i, per tant, l'entrada del públic serà a les 18.00 h i la sortida al final de la segona obra.