Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

LA INCREÏBLE HISTÒRIA DE LA PERA GEGANT

Cinema

  • LA INCREÏBLE HISTÒRIA DE LA PERA GEGANT
  • LA INCREÏBLE HISTÒRIA DE LA PERA GEGANT
  • LA INCREÏBLE HISTÒRIA DE LA PERA GEGANT

City: Vilafranca del Penedès

Place: Sala cinema Zazie

From Sunday 26 May 2024, 11:30 h to 13:00 h

See description of the event
Sun 26 May
11:30 h
Finished
A la petita i idíl·lica Vilasol hi viuen dos amics, un elefant que es diu Sebastià i una gata que es diu Mitxo. En Sebastià, la Mitxo... Read more

A la petita i idíl·lica Vilasol hi viuen dos amics, un elefant que es diu Sebastià i una gata que es diu Mitxo. En Sebastià, la Mitxo i els habitants de Vilasol estan molt tristos perquè el seu estimat alcalde, en Jeremies Severí Bartolomé Olsen, a qui anomenen afectuosament JB, ha desaparegut. En absència d’en JB, el vicealcalde Twig ha pres el poder. El seu pervers nou ajuntament li fa ombra a la vila, i en Twig amenaça amb quedar-se amb el càrrec d’en JB per sempre.
Un bon dia, en Sebastià i la Mitxo van a pescar i descobreixen una ampolla. A dins hi ha un missatge d’en JB i una llavor estranya. En JB és viu i ha naufragat a l’Illa Misteriosa. Demana a en Sebastià i la Mitxo que vagin a salvar-lo, però els adverteix que el viatge és perillós.
Si emprenen aquell viatge, s’hauran d’enfrontar a tres obstacles: els Pirates Perniciosos, l’Espantós Drac Marí i la Mar Fosca com la Nit. Però, podran en Sebastià, l’elefant espantadís, i la Mitxo, la gata aventurera que tem l’aigua, reunir el coratge per anar a salvar en JB i alliberar Vilasol de les grapes del malvat Twig a temps?


Durada 88 min
Recomanada a partir 4 anys
Doblada al català


IMPORTANT :

ELS SOCIS DEL CASAL TENEN ENTRADA GRATUÏTA.

Podeu sol.licitar les vostres invitacions previament :

-A LES OFICINES DE DILLUNS A DIVENDRES DE 17 A 20H

-A TRAVÉS DE LA APP

Sino el mateix dia del espectacle al mateix mostrador de la sala de cinema.


Preus reduïts per socis de Cineclub Vilafranca i Omnium Cultural. Cal acreditarse al mostrador cinema.