Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

La Ludwig Band (66 Butaques)

Music

  • La Ludwig Band (66 Butaques)

City: Figueres

Place: La Cate

From Friday 18 June 2021, 20:30 h to 21:30 h

See description of the event
Fri 18 Jun
20:30 h
Finished
LA LUDWIG BAND Al límit de la tonalitat El 2017 La Ludwig Band comencen a tocar les cançons que el Quim Carandell acumulava des de... Read more

LA LUDWIG BAND

Al límit de la tonalitat

El 2017 La Ludwig Band comencen a tocar les cançons que el Quim Carandell acumulava des de l’adolescència. Des del Cuartelillo d’Espolla, la base operativa del grup i antiga caserna de la guàrdia civil, el grup assaja, evoluciona i perfecciona aquestes cançons. Un any després de començar a tocar plegats, aconsegueixen gravar el seu primer EP, La Ludwig Band: el segon millor grup d’Espolla, 2018. Amb aquesta primera referència de cinc cançons sota el braç giren per les terres de barcelonines i de l’Empordà.

Dos anys més tard, gràcies a la millora en l’autogestió de la gravació i producció, La

Ludwig Band estrena el primer disc amb The Indian Runners titulat Al límit de la tonalitat. Un àlbum concebut des del pop-rock més clàssic fins al folk més local amb arranjaments ordits amb delicadesa. Vuit cançons de Marta a Judes plenes de registres sonors amb clars referents dylanians, per la forma de cantar especialment, i influències directes de la cançó rock de Pau Riba, Jaume Sisa i Pi de la Serra. Referents espontanis que han acompanyat el grup des que tenen ús de raó.


Gabriel Bosch: guitarra elèctrica, guitarra acústica i cors.

Quim Carandell: veu, guitarra rítmica i cors.

Roger Cassola: bateria, percussió, orgue, teclat i cors.

Andreu Galofré: baix, bateria, percussió, teclat i guitarres.

Pau Lanzetta: piano i teclat.

Lluc Valverde: segones veus, clarinet i cors.I DESPRÉS DEL CONCERT:


SESSIÓ DE DJ RYNA (indie, pop i electrònica fina)