Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

La moneda

Theater

  • La moneda

City: Terrassa

Place: Teatre Alegría

From Saturday 26 February 2022, 20:00 h to 21:25 h

See description of the event
Sat 26 Feb
20:00 h
Finished
La Moneda és un projecte de la companyia terrassenca Punt i Seguit Teatre, nascuda el 2007 amb la intenció de dur a escena teatre contemporani,... Read more

La Moneda és un projecte de la companyia terrassenca Punt i Seguit Teatre, nascuda el 2007 amb la intenció de dur a escena teatre contemporani, de petit format i d’investigació constant. Un teatre fet a Terrassa, però amb l’ambició de ser representat arreu.

Que aixequi la mà qui mai hagi envejat alguna cosa dels seus amics: la casa, el cotxe, la parella?

L'Enric, el Ferran i el Bernat són tres amics que des de fa anys i panys comparteixen una afició molt particular: col·leccionen monedes medievals de la Corona d'Aragó. Monedes d'or i de plata. També des de fa molts anys segueixen un mateix ritual: un vespre de cada mes es troben per sopar i ensenyar-se les noves monedes que han aconseguit. Semblen tres amics ben avinguts, però qui sap si, a part de les monedes, en aquestes trobades s'hi barregen assumptes més personals.